Dela sidan på sociala medier

Hotell

En hotellfrukost med allt från äggröra till fruktsallad ger en god start på dagen, men hotellen i Bräcke kommun bjuder på mer! Beroende på vilket hotell du väljer kan du njuta av dopp i badtunnor, uteaktiviteter eller jazzkvällar.

Hotell Jämtkrogen, Bräcke

Det centrala hotellet mitt i Bräcke. Ligger på gångavstånd från järnvägsstationen. Ett hotell där det händer mycket. Succén krogshowen " En musikalisk resa", och olika dans- och pubkvällar anordnas på helgerna.
Tel: +46 (0)693-105 05
info@jamtkrogen.se  http://jamtkrogen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Hotell Östjemten, Kälarne

Det lilla hotellet i centrala Kälarne. Lunchservering finns.
Tel: +46 (0)696-165 10
info@ostjemten.se   kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  

 

 

Björknäsgården Hotell, Åhn

STÄNGT. Hotellet ligger 9km från Bräcke, i ett naturskönt område direkt vid Revsunds-sjöns strand.  Ett hotell för dig som gillar lugn, ro och ljuvligt god mat. Hotellet är för närvarande stängt pga renovering. Inget öppningsdatum fastställt!
Tel: +46 (0)70-547 36 55
info@bjorknasgarden.com  www.bjorknasgarden.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster  kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster 

Sidan publicerad 2019-01-31 av Jennifer Gresseth