Dela sidan på sociala medier

...vinnarna av årets priser är:

Årets serviceperson
Vinnare är Anna Nilsson med följande motivering:
"Det här är en mycket glad, positiv och varm person, som är naturligt serviceminded. Personen har ett självklart sätt att bemöta alla kunder lika och tar sig tid att prata med alla, gammal som ung, oavsett hur stressig arbetsdagen är."

Årets serviceföretag
Vinnare är Z-BÄRGAREN med följande motivering:
"Det här företaget har arbetsglädje i allt de gör. De visar ödmjukhet mot sina kunder, är serviceinriktade och kunniga inom sitt område. Företaget ställer upp i ur och skur oavsett vilken hjälp som efterfrågas, alltid med kundens bästa i fokus."

Årets Unga Företagare
Vinnare är Maria Salomonsson, För Dig med följande motivering:
"Den här personen startade eget direkt efter gymnasiet, och har under lång tid visat prov på både yrkesskicklighet och entreprenörsanda. Personen är också mycket serviceminded och kunder tas emot på såväl dagar som kvällar och helger. En särskild service är att förtagaren även åker hem till kunden i samband med bröllop och liknande arrangemang. Företagaren är alltid glad och positiv i sitt möte med kunder, vilket även företagsnamnet talar för. Årets pristagare är en förebild för andra unga företagare i Bräcke kommun."

Årets Företagare
Vinnare är Uno Andersson, Uno Anderssons skogsmaskin AB och priset delas ut i samverkan med föreningen Företagarna. Priset går till den:
"Som under året har utfört en prestation som med hänsyn tagen till förutsättningarna och omständigheterna framstått som en berömdvärd förebild för andra företagare och samhället i övrigt."

Företagarnas motivering lyder:
"Årets företagare får priset för att ha drivit sitt företag på ett oklanderligt sätt i en tuff bransch i många år. Har vågat satsa i bra modern maskinpark, haft en lång god lönsamhet som inneburit en trygg arbetsgivare till en trogen arbetsstab. Bidragit med samhällsengagemang genom att stötta ungdomars fritidsintressen via sponsring. En strävsam, ihärdig, driftig företagare och hyvens man. 

Vi gratulerar årets alla vinnare!

Sidan publicerad 2018-11-02 av Gustav Frändén Kron