Dela sidan på sociala medier

Guldstjärnan 2017!

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och vänligt bemötande är en framtidsfråga för Jämtland Härjedalen och därför arrangeras Guldstjärnan.

Utmärkelserna tilldelas den person samt det företag/arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Senast den 31 augusti vill vi att ni skickar in ert förslag på kandidater med motivering via e-post till  helen.bostrom@bracke.se

Jurygrupper utser kommunvinnarna utifrån de förslag som inkommit och i januari genomförs regionsfinalen.

Nominera gärna både företag och person
Jag vill nominera: *Fyll i bokstavskombinationen nedan *
Sidan publicerad 2018-05-04 av Helen Boström
Kontaktinformation

Helen Boström
E-post

Årets serviceföretag 2014

Årets Serviceföretag -Glassbaren i Bräcke!

Företaget ägs och drivs av Zorina Nilsson. Zorina tog emot priset med motiveringen:

”Med en vågad satsning på en unik produkt har hon genom sitt nya företag skapat ett nyttbesöksmål i Bräcke kommun. Med ett leende på läpparna, hög personlig service i en genui miljö välkomnas alla till en fantastisk smakupplevelse. Caféets blandning av gammalt och nytt förstärker upplevelsen av den egentillverkade italienska glassen - Gelato.”

Zorina Nilsson

Zorina Nilsson & Sven-Åke!

Årets serviceperson 2014

Årets Serviceperson -Camilla Bruman!

Camilla tog emot priset av kommunstyrelsens ordförande Sven-Åke Draxten.

”Genom stort engagemang och stark förmåga att hjälpa andra har hon fått fart på både ungdomar och pensionärer. Många omotiverade personer har genom hennes insatser inom BSK-motion inspirerats till ett aktivt och hälsosamt liv. Hennes drivkraft ligger också till grund för den nya arenan Outdoor Bräcke - en ideell serviceperson med fart och fläkt.”

Camilla Bruman

Camilla, årets serviceperson!