Inspirationsträff Mat & Dryck Bräcke/Ragunda

Torsta bjuder in dig som är företagare i mat- & dryckesbranschen till en lätt lunch där de berättar om satsningen och vilka möjligheter du har att utveckla din verksamhet tillsammans med smakaktörer på Nordens Gröna Bälte.

Eva Jönsson från Framgården berättar om hennes resa som aktör i måltidsbranschen och vilken potential hon ser i regionen. Kerstin Hylén från Bakgården i Revsund står för matens del och de nya ägarna på Revsunds Prästgård B&B berättar om framtidsplaner.

Projektets huvudfokus ligger i följande områden:
– skapa ett digitalt kunskapscenter för utbildning, nätverk, idé- och erfarenhetsutbyte.
– utveckla nya metoder kring kompetensutveckling (t.ex. Food Hackathons, digitala nätverksträffar mm.).
– ökad andel av lokal mat vid evenemang.

Anmälning via mail till:
malin.jonsson@torsta.se, senast 3 januari.

MER INFORMATION: http://torsta.se/foretagsutveckling/aktuella-projekt/ngb/

Sidan publicerad 2019-01-07 av Gustav Frändén Kron