Dela sidan på sociala medier

Upphandling

Bräcke samverkar med övriga kommuner i länet, Jamtli och Räddningstjänstförbundet m fl i en gemensam upphandlingsnämnd.

Tillsammans har vi ett upphandlingskontor i Östersundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som genomför ramavtalsupphandlingar och även hjälper till med kommunspecifika upphandlingar som vi genomför själva.

Bräcke kommuns ledamot i Gemensam nämnd för upphandlingssamverkan (GNU) är Sven-Åke Draxten (s), med Martin Halvarsson (m) som ersättare.

Lagen om offentlig upphandling styr

Kommunens upphandlingar genomförs i enlighet med Lagen om offentlig upphandling (LOU).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Förutom lagstiftningen tillämpar kommunen en upphandlingspolicyPDF med tillämpningsföreskrifter och en direktupphandlingspolicy.PDF

Mer om hur en upphandling går till kan du läsa på Konkurrensverketslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Till vårt stöd finns även Upphandlingsmyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som verkar för en rättssäker, effektiv och hållbar offentlig upphandling till nytta för medborgarna och näringslivets utveckling.

Lämna anbud

Kommunernas upphandlingar annonseras oftast i Vismas TendSign. Om du vill lämna anbud i elektroniska upphandlingar anmäler du dig här: TendSignlänk till annan webbplats. Klicka på ”Skapa nytt konto” och registrera dig. Grundversionen är kostnadsfri.

Leta upp den upphandling du är intresserad av och klicka på den för att få upp annonsen med information om upphandlingen, samt var du kan hämta förfrågningsunderlaget.

Aktuella upphandlingar:

- Matproduktion och drift av hotell m m i Kälarne. (annonseras inom kort)
-
Matproduktion i Bräcke. (annonseras inom kort)
-
Städning av skollokaler, g:a lågstadiet i Bräcke (sista anbudsdag 2017-08-01)


Aktuella upphandlingar som visas i TendSign gällande Bräckelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och länssamverkanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Sidan publicerad 2017-06-30 av Yngve Hamberg
Relaterade länkar

Gällande avtal visas hos Visma TendSignlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommande ramavtalsupphandlingarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster inom länssamverkan vill vi gärna förvarna om på den här sidan.