Dela sidan på sociala medier

Vuxenutbildning

Kommunal vuxenutbildning
Kommunal vuxenutbildning, Komvux, är till för dig mellan 20-64 år som behöver komplettera dina tidigare betyg, för dig som saknar grundskola eller gymnasium, för dig som vill byta yrke, för dig som vill kompetensutveckla dig eller för dig som kommer från ett annat land och vill läsa svenska för invandrare.

Lärcentrum i Bräcke kommun
Lärcentrum i Bräcke kommun har ett brett utbud av kurser och utbildningar. Du kan läsa en yrkesutbildning eller allmänna ämnen på grundskole-eller gymnasienivå . Vi har avtal med Jämtlands Vux i Bräcke som har ett mycket brett utbud av utbildningar. Du kan även välja att läsa på distans, helt distansoberoende via datorn eller att gå en utbildning i Östersund eller på annan ort. Du kan läsa på heltid eller deltid och även kombinera studierna med arbete. Via länken till Lärcentrum kan du se utbudet av kurser och utbildningar. Är du skriven i Bräcke kommun skickar du ansökan till Lärcentrum var du än väljer att studera.

Information
Vänd dig till Lärcentrums studievägledare så får du också stöd i planeringen av dina studier och hjälp att söka studiestöd.

Sidan publicerad 2018-06-29 av Ulla Lemon