Dela sidan på sociala medier

Lediga jobb

Här publicerar vi de lediga jobb som finns att söka hos organisationen Bräcke kommun. Du kan också kontakta våra företag i kommunen direkt eller höra dig för om möjligheterna om att starta eget.

Att göra skillnad

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. Att jobba i den offentliga sektorn är att göra skillnad, att vara viktig, att behövas. I Bräcke kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Vilket jobb passar dig?

Lärare, undersköterska, fastighetsskötare eller ekolog, det finns många yrken att välja mellan! Prova jobbtestet som Sveriges kommuner och landsting (SKL) tagit fram. Där kan du se vilket välfärdsyrke som passar dig. Du hittar testet här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

HR-supporten

Bräcke kommun använder sig av ett webbaserat verktyg via HR-supporten. Du klickar på den tjänst du är intresserad av att söka och du kommer då till aktuell annons. Längst ner i annonsen klickar du sen på "Ansök här" och fyller i de uppgifter som efterfrågas. Där har du även möjlighet att ladda upp ditt CV, personliga brev,betyg och foto.

Har du frågor rörande hur det går till vänligen maila bracke@bracke.se så ska vi hjälpa dig.

Har du tekniska problem med att skicka in din ansökan vänligen kontakta helpdesk@bracke.se 

                                                

Sidan publicerad 2018-11-19 av Stina Hylén