Årets företagare och årets guldstjärnor är utsedda!

För 19:e året i rad hyllades företagen i Bräcke kommun genom den företagarfest som föreningen Företagarna ordnade.

Här är årets vinnare:

Årets Företagare i Bräcke kommun

Lena Boije –Bräcke Handelsträdgård AB

"Årets företagare har utbildat om sig, tagit över, utvecklat och drivit ett av Bräcke kommuns anrikaste företag vidare med målmedvetenhet och stor serviceanda. Under 2014 var företaget ett av de företag som bidrog till att Bräcke kommun fick SKAPAS pris, Årets tillväxt, i Jämtlands län. Ett företag som vi är stolta över!"

Årets Unga Företagare i Bräcke kommun 2015

Andreas Molin och Linus Åhlin Nilsson, Lillkrogs Bygg AB

"På ett imponerande sätt och genom en stark drivkraft har årets unga företagare på kort tid etablerat sig väl på både den lokala och regionala marknaden och samtidigt visat på god tillväxt. Innehavarna har utvecklat företaget till en verksamhet med bred kompetens inom branschen och tillsammans med ett föredömligt servicebemötande är årets pristagare förebilder för andra unga företagare i Bräcke kommun".

Guldstjärnan till Årets Serviceföretag i Bräcke kommun 2015

Mats Johansson och Margareta Jönsson, Torgnys Radio och TV

"Med ett servicebemötande utöver det vanliga inom en tuff bransch som kännetecknas av företagsjättar och priskrig visar årets pristagare att service ibland är det enda rätta verktyget för ett hållbart företagande. Att dessutom kunna visa på god ekonomisk stabilitet år efter år är ännu ett bevis på ägarnas fantastiska egenskaper som företagare och förtjänar verkligen Guldstjärnan 2015!"

Guldstjärnan till Årets Serviceperson i Bräcke kommun 2015

Margaretha Karlsson

"Utan en tanke på egen vinning delar hon med sig av vänlighet, omtanke och förståelse till sin omgivning. Hon är ett stort föredöme och en ambassadör för kommunen, både som medarbetare, kommuninvånare och medmänniska och förtjänar verkligen Guldstjärnan 2015!".


Sidan publicerad 2015-10-05 av Josefine Larsson