Jämtlands minsta mikrobryggeri växer och blir större

Populära produkter och begränsad produktionskapacitet gör att Revsunds Brewery investerar för att möta efterfrågan! Bryggeriet investerar i ny bryggeriutrustning och flyttar till större lokaler i Pilgrimcenter, Pilgrimstad!

"Idag brygger vi i en 11m2 stor lokal hemma hos mig men planerar att bygga en egen produktionsanläggning i Revsund nästa år. Därför flyttar vi tillfälligt vår produktion till Bräcke kommuns lokaler i Pilgrimstad, vilket möjliggör att vi kan gå från 200- till 3000 liter i månaden", säger Tommy Jonasson, en av grundarna och ägarna till Revsunds Brewery".

"Revsunds Brewery är ett lysande exempel på att vi har duktiga bryggare i kommunen och det är jättekul att vi kunde erbjuda en passande lokal för deras fortsatta tillväxt, säger Sven-Åke Draxten, kommunstyrelsens ordförande Bräcke kommun".

Revsunds Brewery är just nu Jämtlands minsta mikrobryggeri och består av Henrik Spansk och Tommy Jonasson. Det som driver oss i vår ölbryggning är att experimentera och ta fram nya smaker vilket har resulterat i ett flertal olika öl. Bryggeriet är nu också godkända som leverantörer till Systembolaget och hoppas att produkterna finns på hyllan under 2017.

REvsunds Brewery

Henrik Spansk och Tommy Jonasson, Revsunds Brewery. Foto: Pernilla Valta.

Sidan publicerad 2016-12-05 av Josefine Larsson