Planerad vattenavstängning, Gällö

Meddelande till vattenabonnenter i Gällö, västra delen av Oppnevägen och Revsundsvägen:

På grund av underhållsåtgärder i vattenverket i Gällö så kommer några hushåll vara utan vatten ungefär mellan klockan 08.00 till 16.00 under onsdagen den 27 juni, se karta. Också i området öster om avstängningen kan abonnenter drabbas av störningar, t.ex. att vattnet är missfärgat efter att arbetet är slutfört. 

Revsundsvägen och Oppnevägen i Gällö.

Tappa upp vatten i förväg

Tänk på att tappa upp dricksvatten innan vattenavstängningen. Under perioden för driftavbrott så ska inte tvätt- och diskmaskiner vara igång. Efter arbetet finns risk för att vattnet är missfärgat och att det har kommit in luft i ledningssystemet. Därför ska du spola vattnet tills det inte längre är missfärgat. Vänta med att sätta igång tvätt- och diskmaskiner tills du spolat vattnet klart.

Information till berörda går ut via sms

Vid en driftstörning skickas ett sms till din mobiltelefon eller ringer automatiskt till din fasta telefon där det lämnas ett intalat meddelande. Tjänsten förutsätter att telefonnumret är kopplat till den fastighet som är berörd. I detta fall har sms skickats till berörda under tisdagen den 26 juni. Kommunens avsändarnummer är 08-545 392 61 (fast telefoni) eller Bracke (sms).

Här kan du läsa mer om sms-tjänsten.länk till annan webbplats


Kontakt

Kontorstid:

Reception/Växel/Felanmälan 0693-161 00

VA-ingenjör, Sara Rensbo 0693-161 53

Kvällar och helger:

Jourhavande tekniker/SOS-alarm 063-10 10 55

Sidan publicerad 2018-06-26 av Liv Edström