Tack för alla era år!

Sven-Åke Draxten som varit kommunstyrelsens ordförande i 10 år och Anna-Lisa Isaksson som varit  kommunfullmäktiges ordförande tackade för sig under mandatperiodens sista kommunfullmäktigesammanträde i Kälarne!

Vårens och mandatperiodens sista kommunfullmäktigesammanträde hölls i matsalen på Hotell Östjemten i Kälarne igår, och det var gott om åhörare. Elever från Kälarne skola lyssnade när bland annat den preliminära kommunplanen för 2019 antogs. En lång rad av punkter kom att handla om ett generationsskifte. Sven-Åke Draxten som varit kommunstyrelsens ordförande i 10 år avtackades, och efterträdaren Jörgen Persson valdes formellt in av kommunfullmäktige på alla nya poster som tillhör KSO-uppdraget. Ny ledamot i kommunstyrelsen efter Jörgen blev Crister Leandersson, (s).

Vid mötet tackade även kommunfullmäktiges ordförande Anna-Lisa Isaksson för sig, med det hedersamma uppdraget att hålla ordning på paragrafer, yrkanden, beslut och talarlistor. Sven-Åke och Anna-Lisa uppvaktades med blommor och presenter, innan de önskade alla en fin sommar.

Sidan publicerad 2018-06-14 av Josefine Larsson