Träffa oss på skidskytte-VM!

Nu pågår skidskytte-VM i Östersund med många besökare i Jämtland. Vi på Bräcke kommun är där för att prata om de möjligheter som finns för de som vill stanna längre.

I samband med skidtävlingarna finns kommuner, region, länsstyrelse och VM-effekten på plats för att möta besökare som är nyfikna på att flytta till Jämtland. Du träffar Bräcke kommun på Storsjöteatern den 16 mars kl 10.30-12.30 samt 17.30-20.00.

Är du i krokarna – kom förbi och säg hej, eller tipsa någon du känner om att vi finns där för att prata jobb och annat med potentiella hemvändare eller nytillkommande.

Bolaget MidSweden365 finns också med under VM på torsdag, lördag och söndag. Dels på arenan under tävlingstid och däremellan på Storsjöteatern (kl 10-13). De kommer berätta om skidtunneln och dessutom dela ut gratis prova på-biljetter.

Ta steget

Under mässan på lördag delar vi ut magasinet Ta steget, som tagits fram lagom till VM-vintern i Jämtland Härjedalen. I magasinet intervjuas bland andra lärarparet Eva och Magnus som flyttade från Spanien och Uppsala till Bräcke. Från 24 kvadratmeter till ett stort hus med egen brygga och båt.

Vill du läsa om dem och andra som tagit steget hittar du magasinet digitalt på www.tasteget.nulänk till annan webbplats eller så hämtar du ett fysiskt exemplar i kommunhusets reception här i Bräcke.

Och du – sprid magasinet till den där vännen eller familjemedlemmen som du tycker borde ta sitt förnuft till fånga och flytta hit!

Skidskytte-VM i Östersund pågår 7-17 mars 2019.

Skidskytte-VM i Östersund pågår 7-17 mars 2019. Vill du köpa biljetter till tävlingarna, klicka på bilden eller besök: www.2019ostersund.se. Förutom skidskyttet pågår en mängd aktiviter under stadsfesten i Östersund, som arrangeras i samband med VM.

Sidan publicerad 2019-03-13 av Stina Hylén