Tyck till om Bussgods

Den 4 oktober vill vi samla in synpunkter på Regionens förslag om att avveckla Bussgods. Hur påverkas vi runt om i Bräcke kommun om Bussgods i Jämtland skulle försvinna? 

Hur påverkas vi som företagare, privatpersoner och kommun om Bussgods i Jämtland skulle försvinna? Vad händer om länets 70 bussgodsombud försvinner? Vilka konsekvenser får det för oss i Bräcke kommun? 

Nu bjuder vi in till ett dialogmöte om Bussgods där du kan passa på att lämna dina synpunkter och ställa frågor till företrädare för Region Jämtland Härjedalen. På mötet kommer också politiker och tjänstemän från Bräcke kommun närvara.

Bakgrunden till mötet är att Regionala utvecklingsnämndens arbetsutskott förslår att Länstrafiken avvecklar Bussgods, och en eventuell nedläggning av Bussgods ska slutligen klubbas av regionfullmäktige som sammanträder den 24 oktober.

Dialogmöte om Bussgods
Dag: onsdagen 4 oktober
Plats: Kommunhuset Bräcke, Nämndrummet
Tid: 18:00
Anmäl ditt intresse att delta senast den 3 oktober till tillvaxt@bracke.se

Frågor om mötet eller synpunkter i övrigt kring Bussgods kan du också skicka på e-postadressen ovan eller genom att ringa till Anna Jensén Salomonsson, 0693-163 36.

Välkommen!

Sidan publicerad 2017-10-16 av Josefine Larsson