Dela sidan på sociala medier

Björnpriset i Bräcke kommun

 

Priset Årets björn delas ut till den eller de som med sina insatser eller bedrifter främjat samhällsutvecklingen i kommunen och som är föregångare i arbetet med att skapa mervärde för de som bor och verkar i kommunen.

Symbolen på Bräckes kommunvapen är en gående svart björn med röd tunga och röda klor. En stor och stark björn med en förmåga att lyssna. Den är beskyddande och modig. Bland höga berg och vackra dalar, fiskrika sjöar och urskogar lever björnen som en naturlig del av vår historia och framtid.

Kanske är det Revsundssjöns kristallklara vatten som ger björnen och människorna i bygden drivkraft, mod och vilja. Eller är det närheten till naturen och varandra som skapar förutsättningar för upplevelser tillsammans, nya idéer och kunskap. Ut i världen, från en plats mitt i världen.

Vem är årets björn i Bräcke kommun?

Årets Björn 2017 blev Leif Milling, fotograf

Årets Björn 2018 blev Sundsjö Hembygdsförening

Vem blir Årets Björn 2019? Det bestämmer du!

Prismottagaren ska under året ha bidragit till att skapa stolthet och engagemang eller att uppmärksamma platsen Bräcke kommun. Priset på 5 000 kr kan delas ut till personer, grupper eller organisationer som har sin bas i Bräcke kommun.

Senast den 1 november vill vi att ni skickar in ert förslag på kandidater med motivering. Priset delas ut i december varje år.


Ange namn på organisationen eller personen.

Beskriv varför den du nominerar borde tilldelas priset.
Kontaktuppgifter till den nominerade: * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter till den nominerade:Ange kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter till dig som lämnar förslaget * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter till dig som lämnar förslaget
Sidan publicerad 2019-05-21 av Stina Hylén