Dela sidan på sociala medier

Ansök om feriepraktik 2021

Nu kan du som är född 2004 (1:a året på gymnasiet) eller 2005 (åk 9) göra din ansökan om feriepraktik inför sommaren 2021. Våra feriearbeten erbjuds i första hand till ungdomar födda 2005, därefter till elever födda 2004. Praktikersättning utgår med 62 kr per timme inom vård och omsorg och barnomsorg, 57 kr för övriga praktikplatser. Semesterersättning tillkommer.

Under relaterad information kan du läsa om alla feriepraktikplatser som finns i år. Fler praktikplatser kan tillkomma. Du kan i så fall göra en ny ansökan. Vid flera ansökningar från dig tar vi endast hänsyn till den sista. Viktigt är att din första ansökan inkommer i tid!

Fyll i formuläret och ange tre önskemål - både arbetsplats och period. Med önskningar menas inte att du automatiskt får en av dina önskemål. Vår ambition är naturligtvis det, men det är inte alltid att det lyckas. Du kan också skriva ut ansökningsblanketten och skicka den med post till Bräcke kommun, Box 190, 843 21 Bräcke, eller ännu bättre, e-posta till feriejobb@bracke.se


Sista ansökningsdag är den 3 maj, 2021!Dina kontaktuppgifter * (obligatorisk)

I första hand

1Period * (obligatorisk)I andra hand

Period * (obligatorisk)I tredje hand

Period * (obligatorisk)
Hantering av personuppgifter: Kommunen blir personuppgiftsansvarig för personuppgifterna först när den ifyllda blanketten tagits emot av kommunen. Uppgifterna kommer att behandlas enligt dataskyddsförordningen. För mer information om hur personuppgifterna behandlas i ditt ärende hänvisas till kommunens hemsida.

Skriv ut ansökningsblanketten

Om du inte vill skicka dina uppgifter elektroniskt kan du skriva ut ansökningsblanketten PDFoch posta den till Bräcke kommun, Box 190, 843 21 Bräcke.


Sidan publicerad 2021-04-19 av Ulla Lemon