Dela sidan på sociala medier

Formulär för uthyrning av boende

Har du en stuga, lägenhet eller något annat boende att hyra ut? Fyll gärna i det här formuläret och bifoga bilder så kan vi publicera det på hemsidan och i vår boendekatalog.

Dina personuppgifter
Dina personuppgifter

Ex. Stuga, vandrarhem, lägenhet.


Ex. toalett, dusch, bastu, tvättmaskin, köksutrustning, kyl och frys, tv, internet mm.

Ex Sjönära, nära fiskevatten, skogsnära.Ex. badtunna, grillplats, båt, barnvänligt, säsongsöppet, slutstädning.


Eller skicka bilder till: turism@bracke.se
Så här behandlar vi dina personuppgifter

De personuppgifter du lämnar till oss behöver vi för att sammanställa en katalog med boenden både i tryckt och elektronisk form.

Vi hanterar dina uppgifter med stöd av gällande dataskyddslagstiftning och den lagliga grunden är att du lämnar ditt samtycke.

Om du samtycker till att vi hanterar dina personuppgifter har du alltid rätt att ångra dig och ta tillbaka ditt samtycke. Om du återkallar ditt samtycke påverkar det inte lagligheten av hanteringen innan samtycket återkallades.

Det är kommunstyrelsen som är personuppgiftsansvarig för uppgifterna. Vi har kvar dina uppgifter den tid som behövs för att vi ska kunna uppfylla våra skyldigheter. Mer information om hur vi behandlar dina uppgifter, vilka rättigheter du har och hur du kontaktar oss finns på vår webbplats www.bracke.se/personuppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan publicerad 2020-08-26 av Tobias Persson