Dela sidan på sociala medier

På Gång 2021

exempel från på gång 2019

Bräcke kommun delar varje år ut den tryckta evenemangskalendern På Gång till alla hushåll i kommunen. Både privatpersoner och föreningar kan lämna in tips på evenemang som de vill ska finnas med.

Lämna tips till På Gång

Fyll i något av de två formulären som du når via länkarna nedan. Vi kan tyvärr inte ta emot tips via mejl eller telefon. Sista inlämningsdag är 11 april.

Länk till formulär 1länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
För evenemang som sker enbart en eller ett fåtal gånger under sommaren, t.ex. en invigning, ett vernissage eller en vandring.

Länk till formulär 2länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
För evenemang som sker löpande under sommaren, t.ex. café, utställning eller loppis.

Bra att veta

  • Du måste fylla i alla fält i formuläret. Du underlättar för oss som gör På Gång om du håller texten kort. Max antal tecken för beskrivning av evenemang är 165 tecken inklusive mellanslag, vilket motsvarar max två rader i formuläret på en datorskärm. Räkna gärna ut antal tecken i ditt ordbehandlingsprogram innan du skriver in det i formuläret.
  • Tänk på att läsa igenom allt noggrannt innan du skickar in. Råkar du skriva fel datum kommer fel datum att publiceras. (Ett vanligt misstag är att återanvända en gammal text och att ett felaktigt datum då slinker med.)
  • Om du vill bidra med en bild av ditt evenemang som vi kan använda i På Gång vid behov tar vi gärna emot den. Mejla den till stina.hylen@bracke.se och tänk på att den ska vara högupplöst, det vill säga tillåtas att visas i stort format utan att bli suddig.
  • När du skickat in formuläret, spara länken som kommer upp på skärmen så kan du gå in och ändra i ditt inskickade evenemang ända fram till deadline 11 april.
  • När du skickar in ditt evenemang till På Gång kommer vi även publicera det i vår digitala evenemangskalender.
  • Om du vill se exempel på hur På Gång kan se ut hittar du tidigare upplagor på sidan Kommuntidningen Nära och På Gång.
Sidan publicerad 2021-02-02 av Stina Hylén