Grattis till årets Guldstjärnor!

Idag delades Guldstjärnor ut till årets serviceperson och årets serviceföretag under coronanpassade former. Festligt blev det ändå när två driftiga personer som sätter servicen främst hyllades.

Tobias Molin och Jan Nordstrand.

Tobias Molin och Jan Nordstrand.

Årets serviceperson 2020 är Tobias Molin med motiveringen:

Med charm, finess och en stor portion humor gör han tillvaron till en säkrare plats för alla i Bräcke kommun. På ett föredömligt vis agerar han som en sann samhällsbärare genom sitt viktiga arbete inom ambulanssjukvården, räddningstjänstförbundet och försvarsmakten. Därutöver ställer han upp för allt och alla på sin fritid. Att han lyckas kombinera dessa tuffa yrken med att rå om sin familj och hjälpa sina medmänniskor på fritiden gör att han verkligen förtjänar utmärkelsen Guldstjärnan!

Årets serviceföretag 2020 är Jan Nordstrand, personalkooperativet Tallen, med motiveringen:

Det här är en företagare med lång erfarenhet i Bräcke kommun. En företagare som det går att lita på och som alltid upp, oavsett tid på dygnet. Det är person som tar sig tid för sina kunder och vänner och vars företag har blivit en träffpunkt dit många åker bara för att umgås en stund. För allt detta är han väl värd Guldstjärnan!

Om Guldstjärnan

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och vänligt bemötande är en framtidsfråga för Jämtland Härjedalen och därför arrangeras Guldstjärnan.

Utmärkelserna tilldelas den person samt det företag/arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande.

Guldstjärnorna i Bräcke kommun har utsetts med hjälp av nomineringar från allmänheten. De som får utmärkelserna på kommunnivå har chans att bli länets Guldstjärna.

Näringslivsutskottet delade ut guldstjärnorna.

Näringslivsutskottet delade ut guldstjärnorna.

Sidan publicerad 2020-10-29 av Stina Hylén