Information om årets julklapp

Under några månader i vinter kan du som företagare få kunder som vill betala i form av 100 kronors checkar. Det beror på att det är årets julklapp till anställda inom Bräcke kommun.

Förhoppningsvis bidrar julklappen till att fler vill köpa något gott, trevligt eller praktiskt hos just ditt företag! Det är frivilligt för dig som företagare att ta emot checkarna och all information om hur du löser in checkarna mot pengar finns på den här sidan.

Presentkorten delas ut kring första advent och gäller till och med sista februari.

Så här löser du in checkarna

  • Spara alla presentkort du får och bifoga dem när du fakturerar kommunen.
  • Kommunen tar emot en samlingsfaktura per månad, den 31/12 2020, 31/1 2021 och 28/2 2021.
  • Sista fakturadatum är 15 mars 2021.

Fakturan skickas till:

Bräcke kommun
c/o ekonomi
Box 190
843 21 Bräcke

Har du frågor, kontakta Ann-Christin Norberg, tel 0693-161 34, e-post: ann-christin.norberg@bracke.se

Så här ser presentkorten ut

presentkort exempel

Detta är nederdelen av presentkorten. Ovanför finns en julhälsning/tack från kommunledningen. Tanken är att det ska gå att använda alla tre kort samtidigt och handla för 300 kr, eller att klippa ut varje kort och handla för 100 kr på olika ställen.

 

Så här står det i texten på presentkorten

PRESENTKORT 100 kr

Gäller hos företag i Bräcke kommun som väljer att ta emot det. Hela summan på detta kort måste användas vid köptillfället och kan ej lösas in mot kontanter. Borttappat kort ersätts ej. Kortet gäller ej hos systembolag eller apotek.

Giltighetstid: 2020-12-01 - 2021-02-28

Inlösningsinformation till företaget: Inlösta presentkort skickas som samlings­faktura till Bräcke kommun senast 2021-03-15. Bifoga presentkorten. All info finns på: www.bracke.se/presentkortlänk till annan webbplats

Ett tack till personalen och ett stöd till näringslivet

Kommunstyrelsen i Bräcke kommun beslutade den 16 september att göra en temporär ändring av julklappen till kommunens anställda i år. Julklappens värde kommer höjas och bestå av tre värdecheckar på 100 kr styck, som kan användas hos lokala företag i Bräcke kommun.

I och med detta vill Bräcke kommun rikta ett stort tack till personalens insatser under coronapandemin och samtidigt visa sitt stöd för det lokala näringslivet, som i varierande grad drabbats av pandemins effekter.

Sidan publicerad 2020-12-18 av Stina Hylén