"Från skrubb till hubb" - kostnadsfri webbinarieserie

30 november, 7 december och 14 december är du välkommen att vara med på webbinarier om coworking och platsens attraktionskraft.

Om webbinarieserien och anmälningslänk

  • Webbinarierna vänder sig till aktörer i Jämtland Härjedalen som är intresserade av att utveckla sina kunskaper och inspireras av olika coworkinginitiativ.
  • Deltagandet är kostnadsfritt och passar både de som funderar på att starta ett coworkingkoncept och även de som är igång och vill utveckla sin verksamhet.
  • Anmäl dig via länken nedan så ses vi i Teams tisdagen den 30 november klockan 11.00-12.00, sedan kör vi två tisdagar till innan jul.
  • Arrangör är projektet En attraktiv region som finansieras av Region Jämtland Härjedalen, länets kommuner, Länsstyrelsen, Jämtkraft & Länsförsäkringar.

Länk till anmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Del 1: 30 november kl 11-12

Om att starta en coworkingmiljö.

Del 2: 7 december kl 11-12

Om platsens attraktionskraft och att skapa en community, med Jenny Sandström från Gomorron Östersund och Lena Mossberg från Bro coworking. Läs mer: gomorronostersund.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., brocoworking.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Del 3: 14 december kl 11-12

Om nya möjligheter med det distansoberoende arbetslivet. Sofie Holmgren från Växtplats Nätradalen och Sara Klockervold från Fjällhuben i Funäsdalen delar med sig av kunskap och lärdomar kring att driva coworkingställen på landsbygden och i fjällvärlden. Läs mer: bygdsamnatradalen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., fjallhubenfunasdalen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Frågor

Välkommen med frågor till Sara Larsson, delprojektledare En attraktiv region & tasteget.nu:

Tel: 073-075 72 74

E-post: sara.e.larsson@regionjh.se

Sidan publicerad 2021-11-25 av Stina Hylén