Dela sidan på sociala medier

Upphandling

Bräcke samverkar med övriga kommuner i länet, Jamtli och Räddningstjänstförbundet m fl i en gemensam upphandlingsnämnd.

Tillsammans har vi ett upphandlingskontor i Östersundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som genomför ramavtalsupphandlingar och även hjälper till med kommunspecifika upphandlingar som vi genomför själva.

Lämna anbud

Kommunernas upphandlingar annonseras oftast i Vismas TendSign. Om du vill lämna anbud i elektroniska upphandlingar anmäler du dig här: TendSign.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Klicka på ”Skapa nytt konto” och registrera dig. Grundversionen är kostnadsfri.

Leta upp den upphandling du är intresserad av och klicka på den för att få upp annonsen med information om upphandlingen, samt var du kan hämta förfrågningsunderlaget.

Lagen om offentlig upphandling styr

Kommunens upphandlingar genomförs i enlighet med Lagen om offentlig upphandling (LOU).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Förutom lagstiftningen tillämpar kommunen en upphandlingspolicyPDF med tillämpningsföreskrifter och en direktupphandlingspolicy.PDF

Mer om hur en upphandling går till kan du läsa på Konkurrensverketslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Till vårt stöd finns även Upphandlingsmyndighetenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, som verkar för en rättssäker, effektiv och hållbar offentlig upphandling till nytta för medborgarna och näringslivets utveckling.

Nya rutiner vid upphandlingar

Just nu tar kommunen ett omtag vad gäller upphandlingar med en ny arbetstruktur och nya rutiner. Med anledning av förändringsarbetet vill kommunens entreprenadingenjör Birgitta Karlgren gärna komma i kontakt med dig som har eller tidigare har haft uppdrag hos oss. Det för att kunna göra en uppföljning som kan leda till förbättring i framtiden. Du når Birgitta via e-post: birgitta.karlgren@bracke.se eller tel 0693-169 44.

Även du som inte haft uppdrag hos oss tidigare men är intresserad av vad det innebär är givetvis varmt välkommen att kontakta Birgitta.

Sidan publicerad 2019-05-23 av Stina Hylén