Dela sidan på sociala medier

Mediaportal för besöksnäringen i Bräcke kommun

MidSweden365 driver projektet Destination X där en del är att ta fram foton som kan användas av föreningar och företag inom besöksnäringen i bygderna kring Revsundssjön, Locknesjön och Forsaleden.

Bilder och filmer från de två första fototillfällena i Destination X finns nu ute på Bräcke kommuns mediaportal. Bilderna och filmerna får användas fritt och kan användas exempelvis i marknadsföringssyften. Portalen nås följande länk:

https://brackekommun.mediaflowportal.com/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så fungerar portalen

Materialet är uppdelat i två mappar (Sommaraktiviteter + Höstbilder). När du laddar ner en bild kan du välja att ladda ner i originalformat eller ett förvalt format som passar för sociala medier eller webb. Filmklippen är ganska korta där tanken är att man lätt ska kunna integrera dem i sociala medier eller som loop på sin hemsida.

Det går att använda sig av sökord i fältet uppe till höger för att snabbt hitta bilder som matchar den aktivitet, årstid eller företag man söker efter. De företag som deltagit hittills är Bakgården i Revsund, Revsunds Brewery, Camp Viking och Hugsnäsets Semesterstugor & Fiske. Övriga bilder gestaltar omgivningens natur, Forsaleden och aktiviteterna kring berget i Gällö.

Vill ditt företag/förening synas på bilderna?

Om det finns någon förening eller företag inom besöksnäringen i bygderna kring Revsundssjön, Locknesjön och Forsaleden som vill delta i kommande vinter- eller vårfotografering 2023, kontakta joanna@midsweden365.se

Lämna synpunkter

Mediaportalen kommer utvecklas under projektperioden (tom oktober 2023) så vissa ändringar kan ske för att det ska bli lättare att använda materialet och portalen. Hör av dig till joanna@midsweden365.se om något inte fungerar eller om du har feedback.

Det planeras även för en workshop under vinter/vår 2023 kring varumärke och marknadsföring där det exemplifieras hur materialet kan användas.

loggor EU och regionen
Två personer sitter vid vattnet

Klicka på bilden för att komma till mediaportalen

Sidan publicerad 2022-11-10 av Stina Hylén