Dela sidan på sociala medier

Stöd för utveckling

Har du en idé du vill utveckla? Här hittar du en överblick över de EU-program som är aktuella för Bräcke samt samlad information om stöd till enskilda företag och kommunala bidrag till föreningslivet.

North Sweden European Office som är Jämtlands och Västernorrland europakontor kan erbjuda hjälp med att hitta projektpartners i Europa om du vill vara med i gränsöverskridande projekt.

Du är välkommen att höra av dig till kommunen om du behöver hjälp att hitta rätt EU-program eller vill diskutera dina idéer med någon. Se kontaktuppgifter nedan.

Bidrag till föreningslivet

På sidan för Bidrag till föreningslivet finns mer information och kontaktuppgifter.

Leader Mittland Plus

Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny strategi för kommande programperiod i Landsbygdsprogrammet. inom kort kommer mer information om detta.

Leader Mittland Plus ger stöd utifrån lokal ledd utveckling genom Leadermetoden. Den metoden bygger på samverkan mellan ideell, privat och offentlig sektor. Arbetet utgår från ett tydligt underifrånperspektiv, vilket innebär att de som bor och verkar på orten ska driva utvecklingen.

Föreningar inom kommunen kan söka ekonomiskt stöd hos Leader Mittland Plus för att driva projekt i bygden. En projektidé behöver inte vara stor och omsätta flera miljoner. Det viktiga är att den är bra för människorna som bor där!

www.mittlandplus.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns mer info eller kontaktuppgifter.

Företagsstöd

På sidan för Företagstöd finns mer information och kontaktuppgifter.

Sidan publicerad 2024-04-03 av Helen Boström