Dela sidan på sociala medier

Försäkringar

På denna sida finner du information om Bräcke kommuns försäkringar. Nedan listade försäkringar är tecknade av kommunen och hanteras av vår försäkringshandläggare. Klicka på den försäkring du söker information om. Längst ner på sidan hittar du alla försäkringsbrev för 2023 om du behöver fördjupad information.

Olycksfallsförsäkring

Kommunen har tecknat en olycksfallsförsäkring för elever, barn, ungdomar och andra grupper inom kommunens verksamhetsområde.

En olycksfallsskada är den kroppsskada som den försäkrade ofrivilligt drabbats av genom en plötslig yttre händelse (ett utifrån kommande våld mot kroppen). Försäkringen gäller inte för sjukdom.

För att anmäla en skada går du direkt till försäkringsbolaget Protectors hemsida eller klickar här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Egendomsförsäkring

Kommunens egendom som tex fastigheter och byggnader är försäkrade via en egendomsförsäkring. Denna försäkring är i regel inget du som privatperson kommer i kontakt med. Är du kommunanställd och har ett ärende hittar du information om hur du går tillväga på kommunens interna sida. Alternativt anmäler du skadan direkt till försäkringsbolaget genom att gå till Protectors hemsida eller klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Motorfordonsförsäkring

Alla våra motorfordon, släpfordon och motorredskap är helföräkrade så att du som anställd ska kunna känna dig trygg ute på vägarna. För våra personbilar och lätta lastbilar gäller även feltankningsskydd. Denna försäkring är i regel inget du som privatperson kommer i kontakt med. Är du kommunanställd och har ett ärende hittar du information om hur du går tillväga på kommunens interna sida. Alternativt anmäler du skadan direkt till försäkringsbolaget genom att gå till Protectors hemsida eller klicka här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Tjänstereseförsäkring

Denna försäkring är i regel inget du som privatperson kommer i kontakt med. Är du kommunanställd och reser i arbetet hittar du information i försäkringsbrevet längst ner på sidan.

Övriga försäkringar

Har du frågor eller vill anmäla en skada som inte täcks av ovan listade försäkringar kan du kontakta kommunens försäkringshandläggare. Kontaktuppgifterna finner du i botten av sidan under rubriken "Kontakt".

Sidan publicerad 2024-04-23 av Malin Johansson