En dålig och två bra nyheter

På Gång ställs in och ersätts av av ny digital evenemangskalender + loppiskartan.

Tyvärr ställer pandemin till det för evenemangsplaneringen även denna sommar och vi har fått in för få evenemang för att kunna producerad och dela ut en tryckt På Gång i år.

Ni som redan skickat in evenemang har dock inte gjort det förgäves! Inom kort lanserar kommunen nämligen en ny digital evenemangskalender där vi kommer lägga in dessa evenemang.

Evenemangskalender på kommande brackenasta.se

Evenemangskalendern kommer du hitta på den nya hemsidan www.brackenasta.se under fliken Se & Göra. Den nya hemsidan publiceras i slutet av maj. På samma sida finns ett formulär där du själv skickar in evenemang som du vill ska synas i kalendern.

Vill du redan nu skicka in evememang kan du använda vårt gamla formulär så tar vi med det i den nya kalendern när den nya hemsidan är lanserad.

Loppiskartan 2021

Vi kommer göra en ny version av Loppiskartan inför sommaren 2021 så ska du ha en loppis i sommar vill vi gärna att du skickar in det på www.bracke.se/loppiskartan

Den färdiga loppiskartan kommer vi publicera på www.brackenasta.se under fliken Se & Göra och det kommer vara möjligt att skriva ut den.

kollage av loppiskartan, på gång och den digitala evenemangskalendern
Sidan publicerad 2021-04-29 av Stina Hylén