Information till våra befintliga och blivande hyresgäster

Bräcke kommun har ett nytt fastighetssystem där du som hyresgäst kan logga in på Mina sidor för att se dina avtal och betalningar samt signera avtal, göra uppsägningar och utföra andra ärenden. I samma system anmäler du intresse för att hyra lägenhet av oss.

Innehåll i tjänsten

I det nya fastighetssystemet kan du förutom att hantera avtal, uppsägningar m.m. även registrera felanmälningar och ta emot meddelanden om t.ex. driftstörningar, nyheter, planerade arbeten och mycket annat från oss på fastighetsenheten. Du kan även se lediga lägenheter, parkeringsplatser, lokaler och uthyrningsförråd samt göra intresseanmälningar på dessa.

Redan nu kan du logga in via https://minasidor.bracke.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att bekanta dig med den nya funktionen Mina Sidor. På sidan Lediga lägenheter finns information om hur ni loggar in för första gången.

Du som blivande hyresgäst använder samma system för att registrera dig i vår bostadskö: https://minasidor.bracke.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Självklart är du fortfarande varmt välkomna att ringa till oss på felanmälan om du hellre föredrar det eller inte har tillgång till dator/smartphone.

Tel: 0693-169 20

Telefontid mån-fre 8-9.30 och 13.30-14.

hus med nyckel
Sidan publicerad 2023-11-08 av Stina Hylén