Sjölyckans lägenheter tar form

Sedan i höstas har bygget av seniorboendet Sjölyckan varit i full gång och arbetet går enligt plan. Alla fönster är nu på plats och snart även innerväggar.

Köldknäpp och snösmocka har inte stoppat Treeab, entreprenören vars uppdrag är att göra det gamla elevhemmet i Bräcke till ett modernt seniorboende. Arbetet har varit igång varje vardag sedan tidigt i höstas och flyter på som det ska.

Nu är alla fönster och dörrar på plats och bakom glasen syns Revsundssjön i sin vackraste vinterskrud. Innerväggar till lägenheterna är vad som färdigställs härnäst. Därefter tar etappen kök vid och sedan ska ekparkett läggas överallt förutom i badrummen.

Sex lägenheter fortfarande lediga

Går allt som det ska även fortsättningsvis är det inflyttningsklart i juli 2021. Många har lämnat intresse för en lägenhet och hittills har elva lägenheter blivit tilldelade. De sex lägenheter som finns kvar är i hus A och B (närmast Västra Kungsvägen).

Vill du lämna intresse för en lägenhet gör du det på sidan www.bracke.se/seniorboende. På samma sida hittar du mer info om bostadsprojektet, som är ett samarbete mellan Bräcke kommun och Statens bostadsomvandling, SBO. 

Här nedanför kan du se några bilder från hur bygget fortskrider i nuläget.

vardagsrum under byggnation

Ett av vardagsrummen under byggnation.

Utsikten från fönstret i en av lägenheternas vardagsrum.

Utsikten från fönstret i ett vardagsrum.

Innervägg på väg att sättas på plats

Innervägg på väg att sättas på plats.

Innervägg på väg att sättas på plats.
utsikt från ett annat fönster
fönster och väggar under byggnation
stomme för väggar.
Sidan publicerad 2021-01-28 av Stina Hylén