Var med i vår fototävling i sommar!

Runt knuten finns så mycket vackert, roligt och spännande att uppleva, och nu vill vi återigen att ni delar era bästa tips och bilder på Instagram, under hashtag #hemesterbräckekommun

Tillsammans kan vi uppmärksamma lokala och klimatsmarta aktiviteter, och vi hoppas att vi kan fylla flödet med både välkända och hemliga pärlor!

Tävla med dina bilder!

I sommar utlyser Bräcke kommun en tävling för dig som förevigar ett ögonblick i vår kommun och publicerar det på Instagram med hash­tagen #hemesterbräckekommun under juni, juli och augusti 2020.

Vi kommer att kora fem finalister varje månad, och några av de ­allra bästa inläggen kommer att ställas ut på MidSweden365 ­under hösten. Fina priser med klimattänk ligger i potten, och vi kommer även att ha utlottning av priser till alla som deltar.

Hemester-annons

Lansering av vår Instagram-kanal

I samband med årets hemesterkampanj lanserar vi Bräcke kommuns helt nya Instagram-kanal @brackekommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På vår instagram kommer vi under sommaren reposta utvalda bilder som ni delar under hashtagen #hemesterbräckekommun och tipsa om sommaraktiviteter som är bra för såväl kropp och själ som plånbok och miljö. Följ oss redan från start!

Du som inte har instagram hittar kontot via adressen
www.instagram.com/brackekommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi kommer även dela inlägg kopplade till hemester på Facebook. Följ "Bräcke kommun" och "Bräcke Turistinformation"

Tidigare hemester-bilder

Sök på hashtagarna #hemester15 och #hemester16 på Instagram för att se bilderna som delades vid våra tidigare hemester-kampanjer.

Tänk på det här när du fotar!

  • Att du behöver ha en öppen profil för att vara med i tävlingen.
  • Att Bräcke kommun vill kunna dela/reposta ditt inlägg i våra sociala medier under sommaren.
  • Att aldrig dela en bild utan att identifierbara människor på bilden gett sitt samtycke.
  • Att om du får till en pangbild, spara originalfotot i ­kameran/datorn/mobilen så att vi kan publicera den ­högupplöst om du blir en av vinnarna!
Sidan publicerad 2020-07-09 av Stina Hylén