Vi söker hälso- och sjukvårdspersonal och livsnjutare!

Kom och bo, jobba och hemestra hos oss i sommar. Vi bjuder på boende, glass, naturupplevelser och hårklippning!

En tjej paddlar kanot i Revsundssjön

Vi söker vikarierande sjuksköterskor och fysioterapeut som kan jobba minst fyra veckor under perioden vecka 24–34. Vi söker sjuksköterskor som kan arbeta dagtid på SÄBO eller i hemsjukvård och även på schema för kväll/natt. Fysioterapeuten jobbar måndag-fredag, dagtid.

Jobb + fritid = sant

Hos oss kan du kombinera ett livsviktigt sommarvikariat med att koppla av i vacker natur. Vill du jobba hos oss ordnar vi gratis boende i vandrarhemsstandard och bjuder dessutom dig på någon av följande aktiviteter (du väljer själv en av nedanstående utifrån intresse):

  • Månadskort i Sveriges längsta skidtunnel Mid Sweden 365 (kanot och SUP ingår också)
  • Klippning på någon av Bräckes hårsalonger
  • Tvådagars fiskekort i ett av Sveriges bästa fiskevatten – Gimån
  • Aktiviteter på Scandi Camp i Kälarne för dig och en vän

För att det hela ska bli extra glassigt får alla sommarvikarier utöver detta även ett presentkort på Glassbaren i Bräcke.

Glassdisken på Glassbaren

Redan bosatt här?

Du som bor i kommunen och vill vikariera hos oss kommer få en semesterweekend någonstans i kommunen istället för gratis vandrahemsboende, eftersom vi förmodar att du helst bor hemma när du jobbar. Självklart får du som bor här också välja någon av de valbara aktiviteterna ovan.

Mer att upptäcka

Förutom detta står hela vår vackra kommun till förfogande de lediga timmar du vill tillbringa utomhus. Tips på vandringsleder, fiskevatten, utsiktsplatser m.m. hittar du på www.bracke.se/turism. Har du Instagram, sök upp hashtagen #hemesterbräckekommun för att se vad kommuninvånare gör på sin fritid. Där kan du hitta ett oväntat besökstips!

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök på www.bracke.se/ledigajobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En fiskare fiskar i kvällsljus
skidskytt i skidtunneln
En person cyklar mountainbike i skogen
Sidan publicerad 2021-04-06 av Stina Hylén