Dela sidan på sociala medier

Våra lärare

Jesper Nilsson

Jesper kommer från Fjällsta och har precis återvänt till sin hemby. Han undervisar i musik på grundskolan i Bräcke och Gällö och har elever på kulturskolan. Under våren 2024 har han också ett förskoleprojekt tillsammans med Sara.

Johan Persson

Bor i Björnön och är mycket stolt över att ha återvänt till rötterna. Har gitarr, piano, bas, sång och fiol, (ibland också säckpipa!) och undervisar också i grundskolan. Honom hittar du i Bräcke och Gällö.

Linda Saveholt

Linda bor i Stavre och hon undervisar  i träblås och piano i Gällö. Hon har också musik/rytmik i åk 3 tillsammans med Tomas Nilsson.

Richard Nilsson

Richard är tjänstledig och är numera kommunstyrelsens ordförande.

Sara Gustafson

Sara bor i Fjällsta och undervisar på mellan- och högstadiet i Bräcke, och har elever i kulturskolan. Under våren 2024 har hon också ett förskoleprojekt tillsammans med Jesper.

Tomas Nilsson

Bor i Revsund och undervisar bland annat i gitarr, flöjt, bas och piano, i Gällö och i Kälarne. Tomas och Linda jobbar med musik/rytmik för åk 3. Tomas är också legitimerad musikterapeut (FMT).

Tomas Nordin

Tomas undervisar i Bräcke där han också är bosatt. Han har elever i kulturskolan i Bräcke och Gällö på bland annat piano och trummor.

Sidan publicerad 2024-04-10 av Anna Lundström