Dela sidan på sociala medier

Våra lärare

Jesper Nilsson

Jesper kommer från Fjällsta och bor nu i Bensjö. Han undervisar i musik på högstadiet och driver Musikfabriken i Bräcke tillsammans med Tomas Nordin under hösten 2021.

Johan Persson

Bor i Björnön och är mycket stolt över att ha återvänt till rötterna. Har gitarr, piano, bas, sång och fiol, och undervisar också i grundskolan. Honom hittar du i Bräcke och Gällö. Tillsammans med Richard jobbar han med Musikfabriken i Gällö.

Linda Saveholt

Linda bor i Stavre och hon undervisar  i träblås och piano i Gällö och Bräcke. Under 2020 och 2021 jobbar hon också med ett konstprojekt i biblioteket.

Richard Nilsson

Richard bor i Fjällsta med en egen inspelningsstudio i källaren. Han undervisar i sång, gitarr, bas och trummor på kulturskolan i Bräcke och Gällö, och på grundskolan i Bräcke och Gällö. Tillsammans med Johan driver han Musikfabriken i Gällö under hösten 2021.

Sara Gustafson

Sara bor i Bensjö och undervisar på högstadiet i Bräcke, och så gör hon orkesterprojekt i åk 3 tillsammans med Tomas Nilsson

Tomas Nilsson

Bor i Revsund och undervisar bland annat i gitarr, flöjt, bas och piano, i Gällö och i Kälarne. Tomas och Sara jobbar med orkesterprojekt för åk 3 under läsåret 2021-2022. Tomas är också legitimerad musikterapeut (FMT).

Tomas Nordin

Tomas undervisar i Bräcke där han också är bosatt. Han har elever i kulturskolan på bland annat piano och trummor, också driver han Musikfabriken i Bräcke tillsammans med Jesper.

Sidan publicerad 2021-08-31 av Anna Lundström