Dela sidan på sociala medier

Våra lärare

Richard Nilsson

Richard bor i Fjällsta med en egen inspelningsstudio i källaren. Han undervisar på kulturskolan i Bräcke och Gällö, och på grundskolan i Bräcke och Gällö. Tillsammans med Johan driver han ett orkesterprojekt på skolfritids i åk 3 i hela kommunen.

Tomas Nilsson

Bor i Revsund och undervisar bland annat i gitarr, elgitarr, bas, piano och trummor, i Gällö och Kälarne. Tomas är också legitimerad musikterapeut (FMT).

Tomas Nordin

Tomas undervisar i musik och engelska på högstadiet i Bräcke, där han också är bosatt. Två dagar i veckan bryter han av med undervisning i kulturskolan i Bräcke och i Kälarne.

Johan Persson

Bor i Björnön och är mycket stolt över att ha återvänt till rötterna. Har gitarr, elgitarr, piano, bas, sång och fiol, och undervisar också i grundskolan. Honom hittar du i Bräcke och Gällö. Tillsammans med Richard driver han ett orkesterprojekt på skolfritids i åk 3 i hela kommunen.

Linda Saveholt

Linda bor i Stavre och hon undervisar  i träblås och piano i Gällö och Bräcke. Under 2020 och 2021 jobbar hon också med ett särskilt konstprojekt i biblioteket.

Sidan publicerad 2020-08-18 av Anna Lundström