Dela sidan på sociala medier

Gimsätra

Utsidan av boendet Gimsätra.

Välkommen till Gimsätra!


Att bo på Gimsätra

Vi värnar om att varje individ ska få uppleva en meningsfull vardag och känna en trygghet och tillfredställelse i att bo hos oss på Gimsätra. Gimsätras personal försöker alltid att tillgodose individens önskemål och behov. Varje boende hos oss tilldelas en kontaktpersonal som hjälper till med det där "lilla extra" som individen önskar.

Gimsätra har 34 platser varav 6 platser används som kortidsboende/växelvård . Alla med egen toalett och dusch.
 
På boendet finns förutom undersköterskor även enhetschef, sjuksköterskor, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut och fotvårdsterapeut.

Aktiviteter

Gimsätra försöker att erbjuda många aktiviteter för de boende. Underhållning med sång och musik är ett vanligt inslag. Inhyrda artister gästar oss med jämna mellanrum.

Vi erbjuder även gymnastik, andakter eller "bara" en fikastund. Alla våra boende bereds möjlighet att delta på de aktiviteter som genomförs på Gimsätra.

I kärnan av Gimsätra finns en mycket trivsam trädgård med bl.a porlande vatten i fontän, fruktträd och olika färgglada blommor. Här avnjuts bland annat surströmming under sensommaren och i grillkåtan steks det kolbullar. Ofta ser vi våra boende sitta och avnjuta värmen från solen i vår härliga trädgård.

Övrigt

Gimsätra är beläget i centrala Bräcke och har närhet till affärer, bibliotek, restauranger m.m. Det är också goda kommunikationer till och från Bräcke, både tåg och buss trafikerar området.

Om du söker mer information om Gimsätra, tveka då inte att höra av dig till oss.

Sidan publicerad 2024-02-20 av Ann-Katrin Hansson