Dela sidan på sociala medier

Starta och driva

I Bräcke kommun finns en stor andel företagare och en hög entreprenörsanda. Cirka 1000 företag, varav ca 200 stycken är aktiebolag, sysselsätter över 1500 personer. Det är något vi är stolta över!

brevduva

Varje månad skickar vi ett nyhetsbrev om det lokala näringslivet: planerade aktiviteter, aktuella upphandlingar, infrastruktur- och lokalfrågor m.m. Här kan du teckna prenumeration på nyhetsbrevet till din mejl.

öppet-skylt

Politiker och tjänstemän från kommunen gör regelbundet företagsbesök och vi besöker gärna ditt företag för att höra vad du har på gång och vad du behöver hjälp med. Här kan du anmäla intresse för ett besök.

pusselbitar

Vi på näringslivsenheten arbetar för att underlätta för dig som företagare eller blivande företagare i dina kontakter med kommunen och andra myndigheter. Här har vi samlat länkar, företagsregister och annat manyttigt.

Planerar ni en utveckling av företagets verksamhet eller en investering? Här hittar ni några av de vanligaste stöden. Välkommen att kontakta oss för mer information och rådgivning kring företagsstöd/ finansiering.

Sidan publicerad 2024-04-03 av Helen Boström