Dela sidan på sociala medier

Om webbplatsen

Välkommen till Bräcke kommuns officiella webbplats

Syftet med webbplatsen är att informera besökaren om kommunens service och tjänster inom de olika verksamhetsområdena. Webbplatsen ska också informera om aktuella frågor och aktiviteter. Webbplatsen är skapad med publiceringsverktyget Sitevision.

Olika sökmöjligheter

Du kan använda sökfunktionen längst upp på sidan för att göra en enkel fritextsökning.

På sidan A-Ö visas webbplatsen innehåll i alfabetisk ordning. På sidan Webbkarta får du en översikt över alla sidor.

Sidorna

Du orienterar dig bland sidorna med hjälp av menyn som är placerad till vänster om du surfar på dator och överst till höger om du surfar på mobil. Sökvägen till var du befinner dig syns ovanför texten på sidan (så kallade brödsmulor). Där finns också en skrivarikon som du använder för att få en utskriftsvänlig version av sidan.

Andra språk och lättläst

Är du i behov av att läsa sidan på andra språk får du hjälp med direktöversättningar på sidan Language.

Är du i behov av att läsa information på enkel svenska får du hjälp av sidan Lättläst.

Upphovsrätt gäller för bilder och texter

Alla bilder och texter som finns på www.bracke.se är upphovsrättsligt skyddade, vilket innebär att du inte får kopiera och använda dem utan kommunens tillstånd.

Tillgänglighet

Vår webbplats ska i möjligaste mån vara tillgänglig för alla, men brister kan förekomma, mer om detta kan du läsa i vår Tillgänglighetsredogörelse.

AI

Vi använder tjänsten rek.ai för att samla in anonym statistik för att kunna ge förslag på sidor för våra besökare. Den anonyma statistik vi har tillgång till är tidpunkt, besökta sidor, samt information från webbläsaren. Vi samlar alltså ingen information om dig som person utan bara om din "persona", för att kunna ge förslag på relevanta sidor. Förslagen som AI:n samlar in visas på startsidan, på ingångssidor och på nyhetssidan. Om tjänsten rek.ai Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad 2024-01-18 av Linnea Ingelsson