Dela sidan på sociala medier

Lediga jobb

Här publicerar vi de lediga jobb som finns att söka hos organisationen Bräcke kommun.

Är du intresserad av att vikariera inom vård och omsorg? Läs mer under fliken Bemanningsenheten.

Att göra skillnad

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. Att jobba i den offentliga sektorn är att göra skillnad, att vara viktig, att behövas. I Bräcke kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Vilket jobb passar dig?

Lärare, undersköterska, fastighetsskötare eller ekolog, det finns många yrken att välja mellan! Prova jobbtestet som Sveriges kommuner och regioner (SKR) tagit fram. Där kan du se vilket välfärdsyrke som passar dig. Du hittar testet på SKR:s hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler jobb

Du kan kontakta våra företag i kommunen direkt och fråga om jobbmöjligheterna. En del av dem söker kontinuerligt efter folk i olika yrkeskategorier. Vilka företag som finns hittar du i registret under Företagande och utveckling.

Går du i tankar på att starta eget? Kontakta våra näringslivsutvecklare. Kontaktuppgifter finns under Företagande och utveckling.

HR-supporten

Bräcke kommun använder sig av ett webbaserat verktyg via HR-supporten. I listan ovan klickar på den tjänst du är intresserad av och kommer då till aktuell annons. Längst ner i annonsen klickar du på "Ansök här" och fyller i dina uppgifter. Där har du även möjlighet att ladda upp ditt CV, personliga brev, betyg och foto.

Har du frågor om hur ansökan går till, mejla bracke@bracke.se så hjälper vi dig.

Har du tekniska problem med att skicka in din ansökan, kontakta helpdesk@bracke.se 

Sidan publicerad 2020-01-23 av Stina Hylén