Dela sidan på sociala medier

Bemanningsenheten

Bemanningsenheten är en samordningsfunktion som tillsätter timvikarier på olika arbetsplatser i kommunen, främst inom vård och omsorg samt barnomsorg.

Annons om att personal behövs till bemanningsenheten

Att arbeta i en bemanningspool innebär att du med kort varsel får arbeta allt från några timmar till en längre period på någon av kommunes arbetsplatser.  Vi söker ständigt nya duktiga medarbetare, och ser fram emot din ansökan!

Följderna av Covid-19 ger större sjuktoppar

Just nu har vi ett extra stort behov av vikarier till följd av coronaviruset. Myndigheternas rekommendationer gör att mer personal än vanligt stannar hemma från jobbet. Har du tid över och vill hjälpa till att upprätthålla vår samhällsviktiga verksamheter? Då behövs du inom vård och omsorg! Tveka inte att höra av dig till oss på bemanningsenheten. Antigen via ansökningsformuläret nedan, på tel 0693-163 46 eller mejl personal.pool@bracke.se

Ansökan

Du ansöker via sidan Lediga jobb. Leta upp annonsen "Intresseanmälan, vikarier till Bemanningsenheten" i listan med jobb. I ansökan fyller du i dina uppgifter samt bifogar CV och personligt brev. Efter att din ansökan mottagits kontaktas du via mail eller telefon. Om du blir kallad till intervju ska alltid betyg och referenser uppvisas.

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifter nedan.

Sidan publicerad 2020-10-30 av Stina Hylén