Dela sidan på sociala medier

Lediga jobb

Här publicerar vi de lediga jobb som finns att söka hos organisationen Bräcke kommun.

Är du intresserad av att vikariera inom vård och omsorg? Läs mer under fliken Bemanningsenheten.

Att göra skillnad

Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner? Undersökningar visar att kommuner och landsting har de mest engagerade och motiverade medarbetarna på arbetsmarknaden. Att jobba i den offentliga sektorn är att göra skillnad, att vara viktig, att behövas. I Bräcke kommun vill vi därför påstå att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Vilket jobb passar dig?

Lärare, undersköterska, fastighetsskötare eller ekolog, det finns många yrken att välja mellan! Prova jobbtestet som Sveriges kommuner och regioner (SKR) tagit fram. Där kan du se vilket välfärdsyrke som passar dig. Du hittar testet på SKR:s hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Fler jobb

Du kan kontakta våra företag i kommunen direkt och fråga om jobbmöjligheterna. En del av dem söker kontinuerligt efter folk i olika yrkeskategorier. Vilka företag som finns hittar du i registret under Företagande och utveckling.

Går du i tankar på att starta eget? Kontakta våra näringslivsutvecklare. Kontaktuppgifter finns under Företagande och utveckling.

Visma Recruit

Bräcke kommun använder sig av rekryteringsverktyget Visma Recruit. Vi hanterar ansökningarna elektroniskt och du ansöker direkt på webben. Klicka på "Ansök här" i aktuell annons som tar dig till ansökningsformuläret där du fyller i de uppgifter som efterfrågas. Där har du även möjlighet att ladda upp ditt CV, personliga brev, betyg eller annat som är relevant för din ansökan.

Har du tekniska problem med att skicka in din ansökan ska du vända dig till helpdesk@bracke.se

Vill du söka ett jobb som inte syns men som du vet finns ute kan du mejla din ansökan till bracke@bracke.se eller avvakta tills problemet är löst.

Sidan publicerad 2020-07-30 av Stina Hylén