Dela sidan på sociala medier

Lediga jobb

kollage med olika yrken

På den här sidan publicerar vi de lediga jobb som finns att söka hos organisationen Bräcke kommun.

Jobb inom vatten, avlopp och renhållning annonseras via det kommunala bolaget Vatten och miljöresurs hemsida. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Är du intresserad av att vikariera inom vård, omsorg eller skola? Läs mer på sidan Bemanningsenheten.

Så fungerar ansökan

Bräcke kommun använder sig av rekryteringsverktyget Visma Recruit. Vi hanterar ansökningarna elektroniskt och du ansöker direkt på webben. Klicka på "Ansök här" i aktuell annons som tar dig till ansökningsformuläret där du fyller i de uppgifter som efterfrågas. Där har du även möjlighet att ladda upp ditt CV, personliga brev, betyg eller annat som är relevant för din ansökan.

Har du tekniska problem med att skicka in din ansökan ska du vända dig till helpdesk@bracke.se

Vill du söka ett jobb som inte syns men som du vet finns ute kan du mejla din ansökan till bracke@bracke.se eller avvakta tills problemet är löst.

Sveriges viktigaste jobb

Lärare, undersköterska, fastighetsskötare eller ekonom? Det finns många yrken för dig som vill jobba i en kommun och i Bräcke kommun finns ca 700 anställda inom olika områden.

Väljer du att jobba hos oss får du intressanta arbetsuppgifter och ett meningsfullt syfte med din arbetsdag – att leverera service till kommuninvånarna. Att jobba i den offentliga sektorn är att göra skillnad, att vara viktig, att behövas!

Utsikt från Kleven, Gimdalen.

Jobba och bo i Bräcke?

Ett nytt jobb är en chans till äventyr, och kanske till och med en flytt? Att bo i Bräcke kommun är att bejaka livets små och storslagna äventyr. Varje dag, året runt. Här finns milsvida skogar, 700 sjöar, höga toppar och ett kulturliv som sätter kvalité framför kvantitet.

Är du nyfiken på vad mer livet här kan innehålla? Besök www.brackenasta.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi har gott om plats för nya grannar!

Två anställda på Polyver, stövelfabriken i Pilgrimstad.

Jobba inom näringslivet?

En del av företagen i kommunen annonserar via Platsbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., men du kan också kontakta dem direkt och fråga om jobbmöjligheterna. En del av företagen söker kontinuerligt efter folk i olika yrkeskategorier. Vilka företag som finns hittar du i registret under Företagande och utveckling.

Går du i tankar på att starta eget? Kontakta vår näringslivsutvecklare. Kontaktuppgifter finns under Företagande och utveckling.

Reportage från några av kommunens företag hittar du på www.brackenasta.se/jobba Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan publicerad 2024-01-18 av Linnea Ingelsson