Dela sidan på sociala medier

Seniorboende

Vi har nu lanserat vårat nya fastighetssystem som ger sökande och redan befintliga hyresgäster tillgång till Mina sidor (https://minasidor.bracke.se) Länk till annan webbplats.

På Mina sidor har ni möjlighet att ställa er i bostadskö, anmäla ert intresse lägenheter samt göra felanmälningar.

Seniorboende i Bräcke

På våra seniorboenden på Västra Kungsvägen 61-65 (Sjölyckan) och Vinkelgatan 10/Östra Kungsvägen 6 har vi lägenheter för dig som på grund av ålder och/eller funktionsnedsättning är i behov av en anpassad boendemiljö. Lägenheterna på Västra Kungsvägen har egna ingångar medans Vinkelgatan 10/ Östra Kungsvägen 6 är utrustade med hiss. I fastigheten finns anhörigrum att tillgå och lokal för gemensamma aktiviteter.

Vinkelgatan 4 och 6 har vi lägenheter anpassade för personer över 55 år. Båda husen är utrustade med hiss.

Lägenheter i Gällö och Kälarne

I Kälarne och Gällö kan vi erbjuda lägenheter med egna ingångar eller med hiss. Det finns idag inga seniorboenden på dessa orter.

Vi har i nuläget inga trygghetsboenden i kommunen.

kök

Sjölyckan

Seniorlägenheterna, som blev klara i juli 2021, ligger på Västra Kungsvägen 61-65 i Bräcke, med närhet till Revsundssjön och fina strövområden. Samtliga har egen ingång och uteplats i markplan.

Från bostadsområdet är det 1,2 km till Bräcke centrum och för ärenden dit kommer det vara möjligt att nyttja så kallad anropsstyrd trafik. En ny väg har anlagts som går rakt upp till boendet från järnvägsbron. Vägen har fått namnet Sjölyckevägen.

Invigning av Sjölyckan 2021

30 juni 2021 invigdes Sjölyckan, dagen innan de första hyresgästerna flyttade in. Se en film från invigningen nedan.

Sidan publicerad 2023-12-04 av Stina Hylén